2015. október 28., szerda

5 rekord, amit idén még megdöntene Mihajlovics - Milan-Chievo "előzetes"

Mihajlovics Donnarumma* sikeres debütálását követően vérszemet kapott és úgy döntött agresszív fiatalításba kezd. A jövőben tervei szerint nemcsak a Primaverából, vagy az U17-ből kerülhetnek fel fiatal játékosok, de a további korosztályokat is megvizsgálja, néhányan már a Chievo ellen is lehetőséget kaphatnak.


Mihajlovics látványosan megelégelte, hogy a csapata történelmien szar eredményeket ért el, ezért a rekordok döntését tűzte ki célul. Belátva, hogy a csapatból már nem lesz semmi, elérhetőbb dolgokban gondolkozott, így került be Donnarumma 16 évesen a csapatba. Annyira fiatalon, ami soha, senkivel nem történt meg. Mivel a terv működött, kevesebb figyelem került a pocsék teljesítményre és több a rekordra, a jövőben több hasonló megoldás várható a szerb mestertől, többek között további fiatalok bevonása is lehetséges. Mivel a Primaverában nincs Donnarummánál fiatalabb játékos, az U17-es csapat pedig zömmel a 16 évesekre épül, inkább az U15 felé kacsintgat. Ha már lúd, akkor legyen kövér - gondolta a mester.

Az U15-ös csapat 6 meccs után 12 ponttal a bajnokság 4. helyén áll, vagyis a fiatalok jobban szerepelnek a nagycsapatnál. A 2001-es születésű játékosok elég nagyot szólnának a sajtóban, ráadásul ebben a korosztályban szerepel Daniel Maldini is, akiből azonban biztosan nem lesz a Milan legendás hátvédje apjához hasonlóan. Az ok egyszerű: Daniel ugyanis támadó. Ezen a poszton mostanság egyébként is ingadozó formát nyújtanak a játékosok, és egy fiatal Maldini sokat dobhatna Bacca vagy akár Luiz Adriano teljesítményén. Arról nem is beszélve, hogy a 14 éves játékos miatt padra ültetett játékos önbizalmának mennyire jót tenne a döntés. 

Daniel felkészült. Az ellenfelek retteghetnek.

Mihajlovics itt még nem áll meg, vannak tervei a jövőre nézve is a rekordokat illetően, túl azon természetesen, hogy Maldini sikeres bemutatkozását követően alsóbb korosztályok tehetségeit is kipróbálja a csapatban.

2. Szeretne például az az edző lenni, aki egy mérkőzés közben képes megdönteni a saját Angry Birds rekordját. Utóbbi régóta foglalkoztatja a maximalista szakembert és miután rájött, hogy a csapat akkor is szar ha segíteni próbál, ezért tesz egy kísérletet arra milyen amikor látványosan az Angry Birdsbe merül és még az öltözőben is arról beszél.
-Mester, 2-0-ra égünk a Chievo ellen.
-Nem baj. Már a 24. pályán tartok, valaki nem tudja hogy lehet szétbaszni ezeket a kurva disznókat?



3. A sajtótájékoztatón a gyorsbeszéd csúcsát döntené meg. A rekord egy kanadai fiatalemberhez köthető, aki 260 szóból álló Hamlet idézetet hadart el 23, 8 másodperc alatt. Ennek a megdöntése nem lehetséges, de az egy másodperc alatt kimondott "nem akarok túl közhelyesnek látszani, és szeretnék tökös fasza gyereknek tűnni" mondatok rekordja azért meglehet neki. 
4. Szeretne bajnok lenni az oldalvonal mellett tanácstalanul álldogálás tekintetében is, de erről valaki küldött egy összeállítást a magyar edzőkről és megdönthetetlennek tűnő rekordot állítottak már fel. Ráadásul a legvagányabb edzői dumát is elvitte már Kálmán bá, a "Gyere, a kurva anyádat!" még évtizedekig a csúcson lesz. 


5. De az is lehet, hogy megelégszik azzal ha a szezon minden mérkőzésén kap gólt a csapata. Az első 9 fordulóban összejött, így a nagyja hátravan, de komoly csatát vívunk a Hellas Veronával ebben a tekintetben.  

Eddig hibátlan.

*A blog "szerkesztőségének" többi tagja természetesen elhatárolódik a "szerző" mocskos troll megnyilatkozásától és a továbbiakban is sok sikert kívánnak Donnarummának!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése